Gratis second opinion

[vc_row row_height_percent=”0″ override_padding=”yes” h_padding=”2″ top_padding=”2″ bottom_padding=”2″ overlay_alpha=”50″ equal_height=”yes” gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″ row_name=”gratis”][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading text_font=”font-377884″ text_weight=”600″ text_color=”color-566905″]Gratis second opinion[/vc_custom_heading][vc_custom_heading heading_semantic=”p” text_size=”h5″ text_height=”fontheight-108437″ text_font=”font-155108″ text_color=”accent”]Conflicten zijn net als steden, ze veranderen voortdurend. Er is altijd wel ergens een bouwput of opgebroken straat.

 

Technologie, markten, mensen en maatschappij veranderen voortdurend. Het zijn mensen die de koers uitzetten, inrichting geven en gedrag vormgeven binnen de samenleving. Als conflicten nog steeds op een stereotype manier worden behandeld, wordt eraan voorbij gegaan dat conflicten qua aard en samenstelling mee veranderen met de maatschappelijke en technologische ontwikkelingen.

 

Omdat geschillen zich “ontwikkelen” in de nieuwe economie, is het ook hoog tijd voor een nieuwe visie hoe je met conflicten moet omgaan, wat ze met u doen en wat ze u te zeggen hebben. Met andere woorden: hoe je beter kan worden van een conflict.

 

Zit je met een conflict en wil je een second opinion van mij?

[/vc_custom_heading][vc_button button_color=”color-566905″ border_width=”0″ link=”url:http%3A%2F%2Fberlemond.com%2Fcontact%2F|||”]Neem contact op en je krijgt een gratis second opinion[/vc_button][/vc_column][/vc_row]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *