When you only look to the past, you will loose the future

Rendements problemen – rendement verbetering

Ondernemen is hard werken. Maar hoe hard je ook werkt, wanneer het niet tot uiting komt in het resultaat gaat er iets mis. Op zo’n moment is het goed om iemand van buitenaf naar uw bedrijf te laten kijken. Samen met u nemen we heel de onderneming globaal door en maken we een ondernemingsdoorlichting. Aan de hand van de ondernemingsdoorlichting kijken we naar de mogelijkheden het rendement te verbeteren en hoe dit het best aangepakt kan worden. De oplossingen worden speciaal aangepast aan uw onderneming, waardoor u een beter rendement uit de onderneming kan behalen.

Liquiditeitspanning

Als het om financiën gaat bij een onderneming is een duidelijke en concreet plan van belang zodat er geen verrassingen te wachten staan. Een liquiditeitsplanning is een goed hulpmiddel om het verloop van uw geldstroom maandelijks in beeld te brengen. Door het opstellen van een liquiditeitsplanning zijn de inkomsten en uitkomsten per periode zichtbaar en waar mogelijke knelpunten zitten. Wij geven de juiste adviezen gericht om de knelpunten van uw bedrijf op te kunnen lossen.

Bijzonder beheer

Ondernemen is risico nemen en soms zit dit tegen. Bijzonder beheer is geen goed nieuws. Maar het goede nieuws is dat er heel vaak een oplossing mogelijk is. Wij geven u advies voor de beste uitkomst voor de onderneming wanneer de druk voelbaar is. Het is belangrijk dat er op tijd bijgestuurd wordt. De mogelijkheden voor de onderneming nemen af hoe langer u wacht. Onze herstructureringsadvies helpt u om een uitweg te vinden, zolang u niet te lang wacht met hulp zoeken.